Θεατρική παράσταση: PIZZA MERCEDES στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ

Μια καινούρια ομάδα ετοίμασε και παρουσιάζει μια πρωτότυπη νέα ελληνική κωμωδία, στα πρώτυπα των κωμωδιών ατάκας, του παληού ελληνικού κινηματογράφου. Η ομάδα "ΥΠΟΒΟΛΕΙΟ" παρουσιάζει στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗΣ από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου την "PIZZA MERCEDES" της Κατερίνας Κλήμη. Πρόκειται για μια ερωτική, μεταφυσική κωμωδία παρεξηγήσεων με θέμα το ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείτε ανάμεσα σε ένα παππά, μια οδηγό ταξί και μια εκκεντρική χήρα , ιδιοκτήτρια ροζ γραμμών. Έρωτας, ανατροπές, τραγούδια, ένας πρώην σύζυγος που παρακολουθεί εξ΄ ουρανού τα πράγματα και δίνει λύσεις σε ένα δαιμονικό ρυθμό και μια pop art αισθητική παράσταση. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός, τα σκηνικά και κοστούμια σχεδίασε η Δέσποινα Βολίδη, την κινηματογράφιση έκανε ο Φώτης Σπυρόπουλος, την κινησιολογία ο Σίμωνας Πάτροκλος, τις φωτογραφίες ο Κωσταντίνος Αλμαλής, τη μουσική έγραψε ο Αλέξανδρος Αθανασίου και τους φωτισμούς ο Σοκόλ Τομτσίνι.

Παίζουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Κλήμη, Αλέξανδρος Αθανασίου, Μάιρον Φλωράτου, Ελένη Μπέη, Γιάννης Κωσταράς και γκέστ σταρ σε ένα ρόλο έκπληξη ο Μανώλης Δεστούνης 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Είσοδος για δύο άτομα με ένα εισιτήριο

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ: 12 EUR

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9.30 μμ  -  ΠΕΜΠΤΗ 7.30μμ                                               

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Η Ιστορία εξελίσεται με μια απροσδόκητη τροπή ανάμεσα στους ήρωες του έργου που διάγουν βίους παράλληλους χωρίς να το γνωρίζουν.

Η αγαθή Αμυγδαλίτσα χήρεψε πρόσφατα και κληρονομεί την εταιρεία του συγχωρεμένου άντρα της που έχει σαν αντικείμενο ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ, εκτελώντας η ίδια όλη την δουλειά λόγω οικονομικής κρίσης.

Η γνωριμία της με την Φωφάρα γνωστή στην πιάτσα Ταξί θα της αποκαλύψει τις παγίδες της δουλειάς της προκαλώντας κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Ο Παπαφώντας και η Φωφάρα σαν ζευγάρι στην ζωή προκαλούν την τύχη τους με τις ιδιορρυθμίες τους και τα βίτσια τους μέχρι τελικής πτώσεως.

Άραγε ο Έρωτας του Παπαφώντα για την Αμυγδαλίτσα θα αποδώσει καρπούς;;

Η γνωριμία της αμυγδαλίτσας με την Φωφάρα θα ξορκίσει το ομιχλώδες τοπίο με την αποκάλυψη αμαρτωλών μυστικών


 Tηλ.επικοινωνίας:6932-615949