Κατηγορία: Νέα και ανακοινώσεις

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας

Ὁ Μητροπολίτης Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως Ἰερεμίας ἐκοιμήθη χθές, τήν 14ην Δεκεμβρίου 2021 περί τίς 21:30, ἀπό ἀνακοπή καρδιᾶς. Ἡ κηδεία τοῦ μακαριστοῦ Μητροπολίτου θά γίνει τήν Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ὥρα 14:00, στόν Ἱερό Μητροπολιτικό Ναό ἁγίου Νικολάου Μεγαλοπόλεως. Ἡ Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ὅρισε ὡς τοποτηρητή τόν Μητροπολίτη Μονεμβασίας καί Σπάρτης κ.κ. Εὐστάθιο.Συνέχεια...

Εκδήλωση Μνήμης των Κουντουριωτών Αγωνιστών

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Θεάς-Βίλιζας "Ο Προφήτης Ηλίας" σας προσκαλούν στην Εκδήλωση Μνήμης των Κουντουριωτών Αγωνιστών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως & Αγίου Συμεών στη Βίλιζα.

Θα τηρηθούν τα μέτρα περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού όπως προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις

Βρείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο συνημμένο έγγραφο

Εκδήλωσης Μνήμης για το Σμηναγό Ιωάννη Σακελλαρίου

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης σας προσκαλεί στην Εκδήλωσης Μνήμης για το Σμηναγό Ιωάννη Σακελλαρίου που θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στις 12:00 το μεσημέρι, στο χώρο του μνημείου στα Βίλια που είναι αφιερωμένο στην ηρωική θυσία του για την Ελλάδα (οδός Ι. Σακελλαρίου 40).

1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Εθελοντών

Ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας – Ειδυλλίας «Πατέρας» και ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης σας προσκαλούν στην "1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Εθελοντών" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, στον Αγ. Γεώργιο Κιάφας στη Μάνδρα, από τις 10:00 πμ – 15:00 μμ.

«Ελάτε να μάθουμε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, το συνάνθρωπό μας, τη φύση».

Η Ημερίδα διεξάγεται με τη συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών, την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Αττικής και την Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

13 Σεπτεμβρίου 2021....

 Καλή σχολική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους, μαθητές και εκπαιδευτικούς, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες καθώς όλοι  - ο καθένας με τον δικό του τρόπο εμπλέκονται στο εκπαιδευτικό ταξίδι.
Ευχόμαστε η σχολική χρονιά που σήμερα ξεκινά να είναι ήρεμη, και γεμάτη καρπούς.
Καλή αρχή με φώτιση, υπομονή και πρόοδο σε όλους!
Καλή χρονιά με χαμόγελα και αγάπη!
 
Το Δ.Σ του συλλόγου & η συντακτική ομάδα του περιοδικού ο "ΔΗΜΟΦΩΝ".

Δασικές Πυρκαγιές στο όρος Πατέρα 2021

Ο Σύλλογος εν μέσω αυτής της περιβαλλοντικής κρίσης, αποτέλεσε έρεισμα για την πρόληψη μίας μεγαλύτερης οικολογικής καταστροφής αλλά και για την καταστολή του υπάρχοντος κινδύνου.

Συγκεκριμένα, οι δράσεις που ανέλαβε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα:

• Καθημερινές, βραδινές περιπολίες από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου του Ιουνίου έως και σήμερα ώστε να προλάβουμε οποιαδήποτε εστία και οποιαδήποτε πιθανή αναζωπύρωση στις περιοχές Μάνδρα, Αγία Σωτήρα, Παλαιοκούνδουρα, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Άγιο Γεώργιο.Συνέχεια...

Ελένη Α. Ηλία: Καλά νέα για τη Δυτική Αττική!...

 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "Ο ΔΗΜΟΦΩΝ"
είναι πλέον εγγεγραμμένος  στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.), με αριθμό μητρώου: 258,
στο "Αντικείμενο δραστηριότητας: Εκδόσεις".
Αξίζει να σημειωθεί ότι για ολόκληρη την Ελλάδα υπάρχουν στο συγκεκριμένο αντικείμενο μόλις 11 εγγραφές!
Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου για την προσήλωσή τους στα γράμματα και τον πολιτισμό...
 
Πολιτιστικός Σύλλογος-Περιοδικό "Ο Δημοφών" http://dimofon.gr/magazine/
 
ISSN: 1109-2653 και ISSN (Online):2241-4037